Den rasideologiska miljön | Expo.se

Den rasideologiska miljön

Foto: Expo

Den rasideologiska miljön

Hur aktiva är nazisterna där just du bor? Här får du en inblick hur den radikala delen av extremhögern är organiserade, hur de vuxit fram och vad de vill och står för idag.

Expos årsrapport och sammanställning av aktiviteter i rasideologiska miljön är unik i Sverige. Expos årsrapporter har getts ut sedan 2008 och ger en förståelse för den radikala delen av extremhögerns mobiliseringsförmåga och grad av aktivism ser ut. Vill du veta mer om hur dessa grupper är organiserade just i din kommun eller län så är det här en föreläsning för dig.  

Under föreläsningen ges en förståelse för hur den radikala delen av extremhögern ser ut och vilken mobiliseringsförmåga och grad av aktivism de har ute i landet. Vi kan bryta ner vilken typ av aktivism det rör sig om och i vilken omfattning det sker till kommun och län för att ge en specifik inblick precis där du bor och verkar. Under föreläsningen delges också mer allmänna spaningar och analyser om den här delen av extremhögerns utveckling och nutida status. 

 

Boka nu

Våra Föreläsare