Den rasideologiska miljön idag | Expo.se

Annons

Den rasideologiska miljön idag

Foto: Expo

Den rasideologiska miljön idag

Hur aktiva är nazisterna där just du bor? Här får du en inblick hur den radikala delen av extremhögern är organiserade i detta nu, vad de vill och står för.

Expos årsrapport och sammanställning av aktiviteter i rasideologiska miljön är unik i Sverige. Expos årsrapporter har getts ut sedan 2008 och ger en förståelse för den radikala delen av extremhögerns mobiliseringsförmåga och grad av aktivism ser ut. Vill du veta mer om hur dessa grupper är organiserade just i din kommun eller län så är det här en föreläsning för dig.  

Under föreläsningen ges en förståelse för hur den radikala delen av extremhögern ser ut och vilken mobiliseringsförmåga och grad av aktivism de har ute i landet. Vi kan bryta ner vilken typ av aktivism det rör sig om och i vilken omfattning det sker till kommun och län för att ge en specifik inblick precis där du bor och verkar. Under föreläsningen delges också mer allmänna spaningar och analyser om den här delen av extremhögerns utveckling och nutida status.

Under rådande läge följer vi de rekommendationer som utfärdats av regering och Folkhälsomyndigheten. Föreläsningen hålls tills vidare digitalt via webben. Expo föreläser via Zoom. Om ni önskar en föreläsning via era egna verktyg och plattformar anpassar vi oss om så är möjligt efter era önskemål och förutsättningar. 

 

Boka nu

Våra Föreläsare