Extremhögern – då och nu | Expo.se

Extremhögern – då och nu

Extremhögern då och nu

Extremhögern – då och nu

En djupdykning i svensk extremhöger, såväl historiskt som nutid. Allt om extremhögerns organisatoriska och idémässiga utveckling samt påverkan på samhället.

Extremhögerns politiska historia har rötter och förgreningar från pionjärerna i Sveriges Nationella Förbund till dagens allt mer uppmärksammade aktörer. Det är en politisk miljö som varierat i storlek, popularitet och spridning men som ständigt funnits där och som sällan haft ett större inflytande än idag. Vill man förstå den politiska spelplanen, såväl idag som framöver, måste man också förstå extremhögerns organisering, idéer och strategier. Och då är det här föreläsningen för dig.  
När dagen är slut har vi gett deltagarna en tydligare bild över vad den svenska extremhögern vill och hur den har vuxit fram, utvecklats och agerar idag. Föreläsningen rekommenderas att hållas antingen en halvdag (3 h) eller en heldag.

Utbildningen bygger på Expos unika kunskapsbank om svensk extremhöger och vi kan bland annat via vårt arkiv av propagandamaterial illustrera extremhögerns retoriska, organisatoriska och idémässiga utveckling.

För mer info om pris, tider och bokning ta kontakt via [email protected] alt. 08-400 219 60.
 

Boka nu

Våra Föreläsare