sdpol_josef_fransson_464_1.jpg

Sverigedemokraternas riksdagsledamoten, Josef Fransson, spred en film genom twitter som påstår att Barack Obama utsatts för sexuella övergrepp av muslimer. Foto Expo

SD-topp spred hatfilm mot muslimer

Publicerad 2011-09-20

Riksdagsledamoten för Sverigedemokraterna, Josef Fransson, länkar på Twitter till en film som påstår att Barack Obama är homosexuell och att det beror på den muslimska kulturen. Fransson säger att länken var menad som ett humoristiskt inslag.

Det är i ett Twittermeddelande angående ett inslag i TV4 om Sverigedemokraternas riksdagsledamot Kent Ekeroth som Josef Fransson skriver:

"Kent Ekeroth som fått titeln 'Extremaste sverigedemokraten' framstår som en fågelunge jämf.(sic) med denna frispråk (sic) kvinna", och Fransson länkar vidare till ett youtube klipp.

Filmen som Fransson länkar till uppmanar bland annat till en kamp mot muslimer.

"Du slåss eller du dör, det är ditt val", säger kvinnan i filmen.

Josef Fransson säger att twitterlänken var menad som ett humoristiskt inslag i samband med att Kent Ekeroth "korats till Sverigedemokraternas extremaste person" i TV4 . Fransson säger att kvinnan i klippet verkar vara "en galenpanna" och att filmen innehåller en rad sakfel och överdrifter men att hon trots det tar upp viktiga frågor.

– Hon säger att vår kultur håller på att gå under och att vi förtjänar det om vi inte gör något åt det. Det är något jag kan sympatisera med.

Fransson menar även att en viktig fråga är hur kvinnors sexualitet kontrolleras inom islam och att det är ett viktigt område att ta upp.

Enligt Fransson har religiösa ledare i Sverige en genomtänkt strategi för att "islamisera" Sverige.

– Moskéerna brukar normalt sett kombineras med diverse kulturcenter, hela idén med detta är att distansera sig från samhället och inte ingå i den svenska gemenskapen. Det är uppenbart att det är själva syftet från de muslimska ledarna och finansiärerna.

Problemet är inte om man kallar sig muslim utan om man är religiös, menar han.

– Följer man det som står i den jävla skitboken, rent ut sagt. Då har man ingen plats i mitt samhälle, säger Josef Fransson.

För att skydda sig mot den "islamisering" som Fransson upplever pågår säger han att invandringen måste begränsas från muslimska länder och att vissa typer av moskébyggen måste förbjudas. Han kopplar även ihop så kallade problemområden i Sverige med islam.

– Vi har prövningar i vårt samhälle och i förlängningen av vår civilisation. Då kan vi ta Libanon som exempel, ett land som för några årtionden sen var kristet och som knappast kan kallas kristet idag.

Filmen som Fransson länkat till påstår bland annat att pedofili är ett muslimskt fenomen som muslimer genom statliga institutioner försöker normalisera i USA. Enligt filmens föreläsare försöker muslimer krossa all moral i samhället. Föreläsaren hävdar även att muslimska rörelser försöker legalisera incest i Europa.

USA:s president Barack Obama påstås med all sannolikhet ha utsatts för sexuella övergrepp som barn och ha blivit homosexuell till följd av den muslimska kulturen.

– Den delen som jag länkar till tycker jag var något mer nyanserad än de andra delarna, säger Josef Fransson om filmen.
Daniel Vergara

Verktyg:

"Lasermannen" inför rätta för ouppklarat mord

John Ausonius, även känd som "Lasermannen", står inför rätta i Tyskland för ett mord 1992. Ausonius nekar till brottet.

Brandbomber vid judiskt kapell i Malmö

Brandbomber har hittats vid ett judiskt kapell i Malmö. Polisen rubricerar händelsen som försök till mordbrand. Det rapporterar Sveriges radio.

Här är de anhållna för attacken i Göteborg

De tre personer som sitter anhållna för brandattacken mot synagogan i Göteborg i lördags är 18, 20 och 21 år gamla. Minst en av dem har på sociala medier uttryckt stöd för en demonstration mot att USA erkänt Jerusalem som huvudstad i Israel.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA