Bli månadsgivare

Som månadsgivare till Expo ger du en fast summa varje månad via autogiro eller kortbetalning. Du bidrar till vårt långsiktiga arbete och ger oss extra kraft. Du får ett exklusivt nyhetsbrev där vi berättar det senaste från vår verksamhet.

Stå upp mot rasismen varje månad

Du väljer själv vilket belopp du vill ge varje månad och om du vill betala med autogiro eller kortbetalning

Vad använder vi din gåva till?

Din gåva gör så att vi kan fortsätta granska rasistiska organisationer och grupper. Den gör så att vi kan utveckla vårt researcharbete och arbeta mer långsiktigt. Det krävs stora resurser att ständigt bevaka en fysisk såväl som en snabbföränderlig digital värld där vårt bevakningsområde utökas kontinuerligt. Som religiöst och partipolitiskt obunden stiftelse så är gåvor från privatpersoner, organisationer och företag helt avgörande.

Varje krona används i kampen mot rasism och för en levande demokrati.

Varför bli månadsgivare?

Som månadsgivare ger du samma summa varje månad. Genom att vi vet hur mycket som kommer in i gåva varje månad kan vi arbeta mer långsiktigt. Vi kan satsa på mer komplicerad research och gräv som pågår under en längre tid. Vi kan genomföra fler långsiktiga utbildningssatsningar och våra djupgående rapporter.

Så att vår vision om ett levande samhälle där rasistiska idéer och organisationer saknar inflytande, kan bli verklighet.

Få obegränsad tillgång till Expo Lär dig mer

Prenumerera nu