Anlita Expo

På Expo arbetar landets ledande experter på den rasideologiska miljön och dess olika skärningspunkter. Under snart tre decennier har vi följt hur rasistiska organisationer verkar för att få genomslag för sina idéer. Med utgångspunkt i vår kontinuerliga omvärldsbevakning skräddarsyr vi kundspecifika analyser, utbildningar, kurser och konsultationer. Vi hjälper till med riskanalyser, stöttar upp vid pågående händelser och bistår med långsiktiga strategier för att bygga motståndskraft mot rasistiska idéers inflytande.

Våra experter

Konspirationsteorier och desinfomation

Expo utbildar och konsulterar kring frågor om konspirationsteorier, desinformation och hur detta kan bemötas.

Läs mer

Bemötande av rasistiska idéer

För att bemöta rasistiska idéer behöver du veta vad du själv tycker. Expo har utvecklat ett koncept för bemötande av rasistiska idéer och argument vi erbjuder till både företag, skolor, myndigheter, civilsamhällesorganisationer och politiska partier.

Läs mer

Hat och hot

Möter du hat, hot och andra former av påverkan från ytterhögern? Expo erbjuder utbildning, rådgivning och omvärldsbevakning för att bättre förstå och bemöta fenomenet.

Läs mer

Den svenska extremhögern

Extremhögerns politiska historia har rötter och förgreningar från pionjärerna i Sveriges Nationella Förbund till dagens allt mer uppmärksammade aktörer. Det är en politisk miljö som varierat i storlek, popularitet och spridning men som ständigt funnits där och som sällan haft ett större inflytande än idag.

Läs mer

Tillsammans utmanar vi rasismen och försvarar demokratin.

Bli månadsgivare idag

Stöd oss

Som månadsgivare till Expo ger du en fast summa varje månad via autogiro eller kortbetalning. Du bidrar till vårt arbete och får ett exklusivt nyhetsbrev där vi berättar det senaste från vår verksamhet.

Bli månadsgivare
expo-x-ikon

Rasistiska förslag har ingen plats i demokrati.

Stöd oss

Få obegränsad tillgång till Expo Lär dig mer

Prenumerera nu