Om oss

Stiftelsen Expo är en religiöst och partipolitiskt obunden antirasistisk stiftelse utan hemvist på någon höger - vänsterskala. Vi vill öka människors förmåga att bemöta rasistiska idéer, myter och konspirationsidéer för att minska rasistiska organisationers inflytande i samhället. Genom granskning, opinionsbildning, kunskapshöjning och research får vi fler att ta hotet från rasistiska grupper och idéer på allvar. Vi stöttar de tjänstemän, organisationer och antirasister som utgör demokratins ryggrad så att de blir bättre på att bemöta hotet. För när förmågan att bemöta rasistiska idéer, myter och konspirationsidéer ökar - minskar rasistiska organisationers inflytande i samhället.

Läs mer om Expo

Rasistiska förslag har ingen plats i en demokrati

Bli månadsgivare

Vårt arbete börjar med vår unika omvärldsbevakning och research. Det finns ingen annan som varje dag bevakar och analyserar de grupper som sprider hat och misstro.

Daniel Poohl, Vd

Stöd oss

Som månadsgivare till Expo ger du en fast summa varje månad via autogiro eller kortbetalning. Du bidrar till vårt arbete och får ett exklusivt nyhetsbrev där vi berättar det senaste från vår verksamhet.

Bli månadsgivare
expo-x-ikon

Rasistiska förslag har ingen plats i demokrati.

Stöd oss

Få obegränsad tillgång till Expo Lär dig mer

Prenumerera nu