Kontakt

Kontakta oss gärna om du har några frågor! Vi försöker alltid svara så snabbt vi kan.

Postadress

Stiftelsen Expo

Box 12119

102 23 Stockholm

Besöksadress

Stiftelsen Expo

Fyrverkarbacken 30A

112 60 Stockholm

08-400 219 60

[email protected]

Lediga jobb/praktikplatser

Expo har i dag ingen utlyst tjänst. Vill du skicka in en spontan ansökning? Skicka in din ansökan till [email protected]
Expos marknadsavdelning söker en praktikant till hösten 2023, läs mer här.

Pressfrågor

För pressförfrågningar, kontakta Daniel Poohl på [email protected] eller 08-400 219 61.
För pressmeddelanden och pressbilder, se pressrummet.

Annons

För frågor gällande annonsering se Expos annonsmöjligheter här eller kontakta oss på [email protected]

Prenumerationsärenden

För frågor gällande prenumeration, kontakta [email protected]

Som prenumerant kan du själv ändra adress eller hantera andra uppgifter genom att logga in på Mina sidor.

Månadsgivarskap och gåvor

Vill du bli månadsgivare eller skänka en engångs- eller företagsgåva? Läs mer här och kontakta [email protected] vid frågor. 

Ideella redaktionen

För kontakt med enskilda personer ur Expos ideella redaktion, mejla till [email protected]

Skolarbeten

Vi får många förfrågningar om att hjälpa till med skolarbeten. Vi ställer gärna upp på denna typ av intervjuer i mån av tid, men hänvisar i första hand till den information som finns på vår hemsida i form av artiklar och wikitexter. 

Vår integritetspolicy

Läs om hur vi skyddar dina personuppgifter i vår integritetspolicy. Hur du gör för att begära ut ett registerutdrag kan du läsa om här.

Kontakta Expo krypterat

Har du känslig information och vill lämna tips anonymt till oss är säkraste sättet att göra det genom att mejla krypterat. Vi använder oss av PGP-kryptering. Ett mejl krypterat med PGP kan inte läsas av någon annan än den mottagare som har den privata nyckeln som passar till den publika nyckel som mejlet har krypterats med. Kryptera hela mejlet, inte bara de bifogade filerna. Kom ihåg att din mejladress och ämnesrad inte krypteras. 

Mailvelope heter en PGP-lösning som fungerar tillsammans med de flesta webbmejllösningar, som till exempel Gmail. Ladda ner pluginen Mailvelope till din webbläsare, detta funkar på Chorme, Firefox och Edge. Följ instruktionerna vid installationen och importera sedan den privata PGP-nyckeln till den person du vill kontakta. För att vi sedan ska kunna kommunicera krypterat behöver du även dela din personliga PGP-nyckel med den person du kontaktar. 

Här finns en beskrivning av hur du går tillväga för att komma igång med Mailvelope.

En ytterligare möjlighet är att kontakta oss krypterat genom meddelandeappen Signal för mobiltelefoner. För att göra detta behöver du lägga till mobilnumret till den person du vill kontakta.

Kontaktuppgifter, mobiltelefonnummer och/eller privata PGP-nycklar, ser du längre ner på kontaktsidan för de Expo-medarbetare som går att kontakta krypterat. 

Personal

Styrelsen

Få obegränsad tillgång till Expo Lär dig mer

Prenumerera nu