Stöd Expo!

Utan dig är inte Expos arbete möjligt! En viktig del av Expos finansiering kommer från gåvor. När du stödjer oss ger du kraft åt vårt arbete. Tillsammans försvarar vi demokratin mot rasism och intolerans.

Vi kommer att använda din gåva som del i finansieringen av vår verksamhet. För att till exempel göra fler grävande granskningar eller tillgängliggöra fakta och kunskap om rasistiska organisationer och föreställningar. Alla bidrag är välkomna oavsett vem du är eller vem du företräder så länge som du delar våra grundvärderingar. Här kommer några tips om hur du kan bidra till Expos arbete som privatperson:

Swisha Expo

Swisha oss direkt på 123 271 02 59. Swisha är det snabbaste sättet att stödja oss på.

Bli stödprenumerant

Du stödjer med minst 75 kr/månad via autogiro. Som tack får du tidningen och tillgång till alla Expo nummer digitalt via vår app. Ladda ner blanketten här.

Gör en inbetalning

BG 5453-3971. Ge oss en engångsgåva.

Högtids- eller minnesgåva

Hylla någon som du vill gratta eller hedra någon du saknar. Hör av dig på [email protected] så skickar vi ett gåvobevis.

 

 

Företag eller organisation

Om du representerar ett företag eller organisation så kan vi erbjuda följande samarbetsformer:

Guldvän

Stöd Expo med minst 100 000 kr och bli guldvän. Du får tidningen och din logga på vår webb och i tidningen. Kontakta oss på [email protected]

Silvervän

Stöd Expo med minst 25 000 kr och bli silvervän. Du får tidningen och din logga på vår webb och i tidningen. Kontakta oss på [email protected].

Bronsvän

Stöd Expo med minst 5 000 kr och bli Bronsvän. Du får tidningen och din logga på vår webb och i tidningen. Kontakta oss på [email protected].

… eller något helt annat

Hör av er så hittar vi en samarbetsform som passar er! Kontakta oss på [email protected].

Expos vänner

Expos arbete är möjligt tack vare de aktörer som stödjer vårt arbete. Tillsammans står vi upp för ett demokratiskt samhälle!  Läs mer>