Stöd Expo!

En viktig del av Expos finansiering kommer från gåvor. När du stödjer oss ger du kraft åt vårt arbete. Tillsammans utmanar vi rasismen.

Alla pengar vi får in går till mer journalistik, research och utbildningar – mer kunskap till fler människor. Vi är nämligen övertygade om att kunskap är det bästa sättet att motverka rasistiska organisationer, idéer och föreställningar. 

 Bli månadsgivare

Du stödjer oss med minst 75 kr/månad via autogiro. Som tack får du en prenumeration på tidskriften Expo. Ladda ner blanketten här.

Swisha oss

Swisha oss direkt på 123 2710 259.

 Sätt in pengar på vårt konto

Bankgiro 5453-3971. 

Högtids- eller minnesgåva

Hylla någon som du vill gratta eller hedra någon du saknar. Sätt in önskat belopp på vårt bankgiro 5453-3971. Hör sedan av dig på [email protected] så skickar vi ett gåvobevis.

 

 

Företag eller organisation

En gåva till oss sänder ett kraftfullt budskap. Ni kan visa ert nätverk, era kunder och anställda att era värderingar inte bara är fina ord i ett policydokument – ert företag står för mångfald på riktigt.

Vi samarbetar med alla som delar våra värderingar om ett inkluderande och öppet samhälle, och vi tror att näringslivet och civilsamhället har nyckelroller att spela här. Visst vill ni vara med och skydda demokratin?

Hjälp oss att utmana rasismen – bli Expovän!

Guldvän

Stöd Expo med minst 100 000 kr och bli guldvän. Du får tidningen och din logga på vår webb och i tidningen. Kontakta oss på [email protected]

Silvervän

Stöd Expo med minst 25 000 kr och bli silvervän. Du får tidningen och din logga på vår webb och i tidningen. Kontakta oss på [email protected].

Bronsvän

Stöd Expo med minst 5 000 kr och bli Bronsvän. Du får tidningen och din logga på vår webb och i tidningen. Kontakta oss på [email protected].

… eller något helt annat

Hör av er så hittar vi en samarbetsform som passar er! Kontakta oss på [email protected].

Expovänner

Expos arbete är möjligt tack vare de  som stödjer vårt arbete. Tillsammans utmanar vi rasismen.  Läs mer>