Stöd Expo! | Expo.se

Stöd Expo!

Med hjälp av ditt stöd kan vi vara en fri röst som granskar rasistiska grupper och idéer, och sprider kunskap som gör att fler vill och kan stå upp mot rasismen – för demokratin.
Bli månadsgivare eller skänk en engångsgåva.

 

 

Som månadsgivare till Expo ger du en fast summa varje månad via autogiro eller kortbetalning. Du bidrar till vårt arbete och får ett exklusivt nyhetsbrev där vi berättar det senaste från vår verksamhet.

Du kan också stödja vår verksamhet genom att ge en engångsgåva genom att swisha valfri summa till 1232710259. Eller välja något av de andra sätten som det går att stödja oss på. 

Sätt in pengar direkt på vårt konto 

Sätt in en gåva direkt till vårt bankgiro. Bankgiro: 5453-3971

Högtids- eller minnesgåva 

Hylla någon som du vill gratta eller hedra någon du saknar genom en gåva till oss. Ladda ner ett digitalt gåvobevis här eller hör av dig på [email protected] så skickar vi ett gåvobevis.

Skicka en sms-hälsning  

Visa att du tänker på någon, skicka ett grattis eller säg hej till någon du håller kär. Swisha valfri summa, skriv in din hälsning och så skickas din hälsning till din vän. Klicka här.

Företag eller organisation 

För många företag, föreningar och organisationer blir det allt viktigare att ta ställning mot rasism. Genom att bli Expovän ger du inte bara kraft åt vårt arbete – du visar kunder, anställda och ditt nätverk att du står upp för demokratin. 

Läs mer vad det innebär att bli Expo företagsvän här. 

 

 

Ny Expovän

TCO är Expos nya silvervän.  Läs mer>

Företagsvänner

Här kan du se vem som stöttar oss.  Läs mer>