Ge en gåva

Med hjälp av ditt stöd kan vi vara en fri röst som granskar rasistiska grupper och idéer, och sprider kunskap som gör att fler vill och kan stå upp mot rasismen – för demokratin.

Välj ett belopp

Du kan också swisha direkt till 123 271 0259 eller sätta in din gåva direkt på vårt bankgiro 5453-3971.

Vad går din gåva till?

Vårt arbete börjar med vår unika omvärldsbevning och research. Din gåva går till att vi kan utveckla vårt researcharbete och gör att vi kan arbeta mer långsiktigt. Det krävs stora resurser att ständigt bevaka en fysisk såväl som en snabbföränderlig digital värld där vårt bevakningsområde utökas kontinuerligt. Som religiöst och partipolitiskt obunden stiftelse så är gåvor från privatpersoner, organisationer och företag helt avgörande.

Genom att bli månadsgivare kan vi arbeta mer långsiktigt med vår research, granskningar och utbildningar. Så att fler vill och kan stå upp mot rasismen – för demokratin.

Vill du bli månadsgivare?

Som månadsgivare till Expo ger du en fast summa varje månad via autogiro eller kortbetalning. Du bidrar till vårt långsiktiga arbete och ger oss extra kraft. Du får ett exklusivt nyhetsbrev där vi berättar det senaste från vår verksamhet.

Bli månadsgivare

Gå vidare

Fler sätt att stödja oss

Det finns flera sätt att stödja oss tex genom att skicka en gåvohälsning eller genom att starta en egen insamling via Facebook. Har du en egen idé för en insamling så får du gärna kontakta oss på [email protected].

Är du företagare?

Expo gör ett viktigt jobb. Som företagare är det viktigt för mig att ge mitt stöd till deras arbete

Företagsvän

Få obegränsad tillgång till Expo Lär dig mer

Prenumerera nu