Pojke höggs i nacken på en förskola

Publicerad 2011-02-10

En sexårig pojke knivhöggs i nacken på en förskola i Jönköping. Trots det reagerade inte skolan. Pojken hade länge blivit mobbad för sin klädstil och att han bar nagellack, skriver Svenska Dagbladet.

Det var förra veckan som pojken höggs i nacken med en matkniv av en annan pojke. Knivhugget gav pojken ett jack i nacken.

Förskolan väntade med att höra av sig om det inträffade till föräldrarna, det var pojken själv som berättade det hemma.

Till Jönköpings-Posten säger mamman att skolan kallat knivhugget för en "liten incident" och att förskolan inte tyckte händelsen var tillräckligt allvarlig för att kontakta henne.

Tidigare ska sexåringen inte fått vara med och leka, blivit kallad för bög och dragits ner från en klätterställning, rapporterar Jönköpings-Posten.
Daniel Vergara

Verktyg:

SD-politiker: Våldsuppmaningar är ett sundhetstecken

Kommunfullmäktigeledamoten Jenny Manners (SD) i Haninge skriver på Facebook att "det är ett sundhetstecken att att svenskar blir så pass förbannade att de uppmanar till 'våld'". Det avslöjar Inte rasist men.

Anton Lundin Pettersson var inte ensam om sina idéer

Kommentar Daniel Poohl. Han visste vad han gjorde. När Anton Lundin Pettersson klev in på skolan Kronan i Trollhättan förmiddagen den 22 oktober 2015 hade han planerat massakern i flera veckor.

IS hat mot shiamuslimer

Kommentar Bilan Osman. En tidig morgon den 11 oktober brinner en bönelokal för shiamuslimer på Norra Grängesbergsgatan i Malmö. Tidigt in på utredningen misstänkte polisen att branden var anlagd. Senare tar Islamiska staten på sig attacken. Men varför tar IS på sig ett dåd som organisationen förmodligen inte utfört?

Tidskriften Expo

2016/3 0,01 procent

2016/3 0,01 procent

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA
Annons: Stöd Expo genom prenumeration med autogiro