Pojke höggs i nacken på en förskola

Publicerad 2011-02-10

En sexårig pojke knivhöggs i nacken på en förskola i Jönköping. Trots det reagerade inte skolan. Pojken hade länge blivit mobbad för sin klädstil och att han bar nagellack, skriver Svenska Dagbladet.

Det var förra veckan som pojken höggs i nacken med en matkniv av en annan pojke. Knivhugget gav pojken ett jack i nacken.

Förskolan väntade med att höra av sig om det inträffade till föräldrarna, det var pojken själv som berättade det hemma.

Till Jönköpings-Posten säger mamman att skolan kallat knivhugget för en "liten incident" och att förskolan inte tyckte händelsen var tillräckligt allvarlig för att kontakta henne.

Tidigare ska sexåringen inte fått vara med och leka, blivit kallad för bög och dragits ner från en klätterställning, rapporterar Jönköpings-Posten.
Daniel Vergara

Verktyg:

"Lasermannen" inför rätta för ouppklarat mord

John Ausonius, även känd som "Lasermannen", står inför rätta i Tyskland för ett mord 1992. Ausonius nekar till brottet.

Brandbomber vid judiskt kapell i Malmö

Brandbomber har hittats vid ett judiskt kapell i Malmö. Polisen rubricerar händelsen som försök till mordbrand. Det rapporterar Sveriges radio.

Här är de anhållna för attacken i Göteborg

De tre personer som sitter anhållna för brandattacken mot synagogan i Göteborg i lördags är 18, 20 och 21 år gamla. Minst en av dem har på sociala medier uttryckt stöd för en demonstration mot att USA erkänt Jerusalem som huvudstad i Israel.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA