Träffa Expo på Peace & Love

Publicerad 2011-06-28

Expo är med och arrangerar Peace & Loves forum under årets festival i Borlänge. Bland annat deltar Expos styrelseledamöter Mona Sahlin och Robert Aschberg på föreläsningar och debatter.

Förutom Mona Sahlin och Robert Aschberg, som båda sitter med i Stiftelsen Expos styrelse kommer Daniel Poohl, Alexander Bengtsson, Frida Metso och Lisa Bjurwald att delta i olika debatter och föreläsningar under festivalen.

– Vi har ett fullmatat program och är glada över att kunna erbjuda så många intressanta och spännande evenemang, säger Daniel Poohl, chefredaktör för tidskriften Expo och VD för stiftelsen Expo.

Expo kommer dessutom ha ett tält vid Peace & Love Foundation Torget, vid scenen Athena. Där kan du bland annat träffa stiftelsens medarbetare, teckna en prenumeration eller bli Expo-supporter.

Peace & Love-festivalen pågår mellan den 28 juni och 2 juli.

Följ Expo på Peace and Love via Stiftelsen Expos facebooksida
Expo

Verktyg:

"Lasermannen" inför rätta för ouppklarat mord

John Ausonius, även känd som "Lasermannen", står inför rätta i Tyskland för ett mord 1992. Ausonius nekar till brottet.

Brandbomber vid judiskt kapell i Malmö

Brandbomber har hittats vid ett judiskt kapell i Malmö. Polisen rubricerar händelsen som försök till mordbrand. Det rapporterar Sveriges radio.

Här är de anhållna för attacken i Göteborg

De tre personer som sitter anhållna för brandattacken mot synagogan i Göteborg i lördags är 18, 20 och 21 år gamla. Minst en av dem har på sociala medier uttryckt stöd för en demonstration mot att USA erkänt Jerusalem som huvudstad i Israel.

Tidskriften Expo

2017/4 Infiltratören

2017/4 Infiltratören

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA