Träffa Expo på Peace & Love

Publicerad 2011-06-28

Expo är med och arrangerar Peace & Loves forum under årets festival i Borlänge. Bland annat deltar Expos styrelseledamöter Mona Sahlin och Robert Aschberg på föreläsningar och debatter.

Förutom Mona Sahlin och Robert Aschberg, som båda sitter med i Stiftelsen Expos styrelse kommer Daniel Poohl, Alexander Bengtsson, Frida Metso och Lisa Bjurwald att delta i olika debatter och föreläsningar under festivalen.

– Vi har ett fullmatat program och är glada över att kunna erbjuda så många intressanta och spännande evenemang, säger Daniel Poohl, chefredaktör för tidskriften Expo och VD för stiftelsen Expo.

Expo kommer dessutom ha ett tält vid Peace & Love Foundation Torget, vid scenen Athena. Där kan du bland annat träffa stiftelsens medarbetare, teckna en prenumeration eller bli Expo-supporter.

Peace & Love-festivalen pågår mellan den 28 juni och 2 juli.

Följ Expo på Peace and Love via Stiftelsen Expos facebooksida
Expo

Verktyg:

Högerextremist sköt poliser

Skjutning i Tyskland. Poliser skottskadades när de skulle beslagta vapen från en högerextremist utanför Nürnberg. Skytten är en 49-åring tillhörde en högerextrem rörelse som anser att den tyska staten är illegitim. Organisationens världsbild bygger på konspirationsteorier och antisemitism.

Fördubbling av rasistiska våldsdåd i Tyskland

Antalet rasistiska våldsdåd har fördubblats i Tyskland jämfört med förra året. Våldet i år har hittills krävt sju personers liv. Sammanlagt har mer än 1 800 hatbrott mot flyktingar registrerats.

Oscar Sjöstedt gick på nazistspelning – försvarades av Åkesson

Sjöstedt på nazistspelning. SD:s ekonomiske talesperson Oscar Sjöstedt gick på en nazistspelning år 2005. Tilltaget försvarades av Jimmie Åkesson. Det kan Expo avslöja. Den senaste veckan har det publicerats flera besvärande uppgifter om Sjöstedts förhållande till nazismen.

Tidskriften Expo

2016/3 0,01 procent

2016/3 0,01 procent

Annons: Till levandehistoria.se
Annons: till Byggnads
Annons: till SKMA
Annons: Stöd Expo genom prenumeration med autogiro