Läs Expo digitalt | Expo.se

Läs Expo digitalt

Läs tidskriften Expo på din dator, smartphone eller läsplatta. Nu finns hela Expos utgåva samlad, från det allra första numret som kom ut 1995 till det senaste.

För dig som är prenumerant är hela Expos arkiv upplåst för läsning i vår app och som e-tidning. Du behöver bara ett konto – har du aktiverat ditt konto för e-tidningen gäller samma inlogg i appen och vice versa. Din mejladress är användarnamn.

Bli prenumerant på Expo!

Läs Expo i datorn

För att läsa Expo som e-tidning på din dator behöver du bara logga in här. Har du inget registrerat konto skapar du enkelt ett genom att följa instruktionerna i rutan för inloggning som dyker upp när du klickar på ett nummer. Enklast är att använda den mejladress som du har knutet till din prenumeration alternativt ha ditt prenumerationsnummer tillgängligt för att kunna aktivera ditt konto. Det hittar du på baksidan av papperstidningen.

Läs Expo i telefonen och läsplattan

Gå in i din appbutik, (iTunes eller Google Play) ladda ner appen Expo. Har du redan ett aktivt konto är det bara att logga in och börja läsa. Annars aktiverar du ditt konto genom att följa instruktionerna i inloggningsrutan - skapa konto. Du behöver ha mejladressen som är knuten till din prenumeration eller ha ditt prenumerationsnummer tillgängligt. Det hittar du på baksidan av papperstidningen. 

Behöver du hjälp?

Om du får problem med att aktivera ditt konto eller logga in skicka ett mejl till [email protected]

Som prenumerant kan du själv ändra adress eller hantera andra uppgifter rörande din prenumeration genom att logga in på Mina sidor