Läs Expo digitalt | Expo.se

Läs Expo digitalt

Läs tidskriften Expo på din dator, smartphone eller läsplatta. Nu finns hela Expos utgåva samlad, från det allra första numret som kom ut 1995 till det senaste.

För dig som är prenumerant är hela Expos arkiv upplåst för läsning i vår app och som e-tidning. Du behöver bara ett konto – samma inlogg som du använder för e-tidningen gäller i appen och vice versa. Din mejladress är användarnamn.

Bli prenumerant på Expo!

Läs Expo i datorn

För att läsa Expo som e-tidning på din dator behöver du bara logga in här. Du använder samma inlogg som du har till ”Mina Sidor” och samma mejladress som du uppgav när du tecknade din prenumeration. Har du inget registrerat konto skapar du enkelt ett genom att klicka på ”Jag vill registrera en ny användare” och följ instruktionerna. 

Läs Expo i telefonen och läsplattan

Gå in i din appbutik, (iTunes eller Google Play) ladda ner appen Expo. Har du redan ett aktivt konto är det bara att logga in och börja läsa. Du använder samma inlogg som du har till ”Mina Sidor” och samma mejladress som du uppgav när du tecknade din prenumeration. Har du inget registrerat konto skapar du enkelt ett genom att klicka på ”Jag vill registrera en ny användare” och följ instruktionerna. Om du har problem med att logga in, prova att uppdatera appen och sedan att logga in igen. 

Behöver du hjälp?

Vi har nyligen gjort en större uppdatering av vårt system och det kan betyda att om du tidigare endast har registrerat dig som användare i e-tidningen eller i appen så kan du behöva registera dig igen. Det gör du genom att klicka här och sedan på ”Jag vill registrera en ny användare” och följ sedan instruktionerna. Du behöver uppge din mejladress som du uppgav när du tecknade din prenumeration eftersom det är så vårt system verifierar din prenumeration. Om du får problem med att aktivera ditt konto eller logga in skicka ett mejl till [email protected]

Som prenumerant kan du själv ändra adress eller hantera andra uppgifter rörande din prenumeration genom att logga in på Mina sidor