NRP citerar Fri Information

Publicerad 2003-04-18 15:43

(Expo nr 2 - 1995)

Efter tre års frånvaro har NRP-ledarna Vera och Göran Assar Oredsson under hösten flyttat tillbaka till Strängnäs. NRP fick 17 röster i EU-valet och är idag reducerat till en inre kamratkrets kring makarna Oredsson, och med ett fåtal medlemmar i bl a Stockholm, Mullsjö, Uppsala, Kiruna, Sundsvall, Östersund, Göteborg och Malmö.

En ny skrift om invandringspolitiken från NRP Uppsala gör flitigt bruk av källmaterial från Fri Information och skrifter av FOA-forskarna Gunnar Jervas och Eskil Block, läraren Åke Wedin, samt artiklar av Jan Milld i Blå-gula frågor.

I nummer 3-4/1995 av Nordiska Rikspartiets Bulletin finns också ett särtryck av en sida från Fri Information.

© Expo 1995


Vill du läsa fler texter som den här? Stöd vårt arbete genom att swisha valfritt belopp till 123 2710 259. Tillsammans utmanar vi rasismen!

Ämnen

Coronakrisen

Hur reagerar extremhögern på coronakrisen? Är pandemin ett hot mot demokratin? Läs alla våra artiklar om coronakrisen här.