NRP citerar Fri Information

Publicerad 2003-04-18 15:43

(Expo nr 2 - 1995)

Efter tre års frånvaro har NRP-ledarna Vera och Göran Assar Oredsson under hösten flyttat tillbaka till Strängnäs. NRP fick 17 röster i EU-valet och är idag reducerat till en inre kamratkrets kring makarna Oredsson, och med ett fåtal medlemmar i bl a Stockholm, Mullsjö, Uppsala, Kiruna, Sundsvall, Östersund, Göteborg och Malmö.

En ny skrift om invandringspolitiken från NRP Uppsala gör flitigt bruk av källmaterial från Fri Information och skrifter av FOA-forskarna Gunnar Jervas och Eskil Block, läraren Åke Wedin, samt artiklar av Jan Milld i Blå-gula frågor.

I nummer 3-4/1995 av Nordiska Rikspartiets Bulletin finns också ett särtryck av en sida från Fri Information.

© Expo 1995

Ämnen

Köp en jättedyr julklapp

Antirasism är ingen vidare bra affärsidé. Vi har i alla fall inte blivit rika på det under de 25 år vi hållt på. Men det är såklart inte därför vi gör det vi gör, utan för att skydda demokratin. Därför har vi tagit fram det här pangerbjudandet lagom till jul: köp en jättedyr prenumeration.