Du läser just nu gratis innehåll

Ditt stöd hjälper oss bekämpa rasism och främja demokrati genom granskning och kunskapsspridning.

Syftet med Migileaks är att genom att publicera migrationsdomar över personer som har beviljats asyl visa på vilka grunder dessa människor fått stanna i Sverige, enligt Henrik Agerhäll som är ordförande för Sverigedemokraterna i Umeå och som ligger bakom sajten.

På domarna som Migileaks publicerat har de satt rubriker som "Apatisk pojke gav hela familjen uppehållstillstånd" och "Iranskor flyr från ondskefull shejk-farfar".

Hemsidan har anmälts ett flertal gånger till Datainspektionen som i sin tur har övervägt att polisanmäla hemsidan, eftersom det kan vara straffbart att publicera känsliga uppgifter.

Sveriges Radio har tidigare rapporterat om hemsidan och personer som utsatts för dödshot efter att de beviljats asyl och deras domar publicerats på hemsidan.

Partikollegan Kent Ekeroth kommenterar händelsen i ett inlägg på sin blogg efter att media har uppmärksammat Migileaks. Han kallar det för "ett ramaskri från svensk pk-media".

Ekeroth spekulerar i huruvida nätsajten Avpixlat, som Ekeroth själv stödjer, är beredd att ta över Migileaks arbete med att publicera migrationsdomar.

"Om de nu lyckas stoppa denna hemsida kanske andra tvingas ta över verksamheten... t.ex. Avpixlat?", skriver Ekeroth på sin blogg.

Henrik Agerhäll anser att Migileaks är bra för Sverige. Han menar att Sverigedemokraterna vill se en mer saklig och opartisk journalistik när det gäller frågor som är kopplade till invandringen.

-Min förhoppning är att bloggen skall bidra till en mer kritiskt granskande journalistik i invandringsfrågor och på så vis bidra till ett bättre samhällsklimat, säger Agerhäll till Expo.se.

Expo.se har försökt nå Kent Ekeroth utan resultat.