Du läser just nu gratis innehåll

Ditt stöd hjälper oss bekämpa rasism och främja demokrati genom granskning och kunskapsspridning.

Etablissemanget – en benämning för media tillsammans med riksdagspartierna – anklagas för att ha en dold agenda. Successivt fattar etablissemanget beslut vars hemliga syfte är att beskära demokratin och uppmuntra livsstilar som löser upp grundfundamentet för alla stabila samhällen – kärnfamiljen. Tillsammans med den "marxistiska rörelsen" och andra konspiratörer spelar homolobbyn en viktig roll i omdaningen av samhället, enligt ND:s hemsida:

Homolobbyn och vänsterkrafternas kamp berör allt ifrån att påtvinga västvärlden ett mångkulturellt samhälle och avveckla nationerna, till att förneka all form av biologi såsom kön och etnicitet.

Homolobbyns makt är stor menar ND. Så stor att den kan påverka partiernas politik där Kristdemokraterna, Moderaterna och till och med Sverigedemokraterna har lagt sig platt för "homolobbyns diktat". Inte nog med det. Homolobbyn styr även rättssystemet. Gripandet av Marc Abramsson, ordförande för Nationaldemokratisk Ungdom (NDU), efter attacken på Pridetåget förra sommaren är i själva verket ett rättsövergrepp:

Polis och åklagare agerar här helt på politiska direktiv - homolobbyn är mäktig i statsapparaten och har beordrat statuerande av exempel på oliktänkande, oavsett lag och rättssäkerhet.

Orsaken till dessa drastiska åtgärder menar ND är deras egna framgångar, bland annat när det gäller medlemstillströmningen och partiets många aktiviteter. ND med sina fyra kommunala mandat utgör därför ett så stort hot att "riksdagspartierna och de skärrade socialdemokraterna vid maktens roder blivit desperata och tvingats ta till förhastade och ogenomtänkta motmedel för att om möjligt bromsa den nationella folkrörelsens tillväxt".

Rättslösa svenskar

En mer långsiktig strategi från konspiratörerna är stiftandet av lagar som ska förhindra rashets och diskriminering, till exempel hets mot folkgrupp och olaga diskriminering. Sådana lagar är i själva verket till för att tysta kritik från den nationella oppositionen och ge invandrare privilegier på svenskarnas bekostnad. Skärpningen av diskrimineringslagstiftningen, som numera även omfattar homosexuella, tolkas av ND som det slutliga beviset på att den vanlige svensken håller på att bli rättslös.

Allvaret bakom detta kan inte överdrivas. Den redan absurda situationen på arbetsmarknaden där vi svenskar degraderats till hjon som saknar rättsskydd kommer nu enligt Sahlin, som alltid har varit uppriktig med sitt hat mot etniska svenskar - det måste man i alla fall medge, nu att innefatta samhällets samtliga områden.

Hur ser då ND på homosexuella i sitt partiprogram? Bland annat menar de att "sunda familjeideal skall prioriteras i det offentliga" och att "perverterade familjeformer" inte ska få samma erkännande som "naturliga familjer". Deras ungdomsförbund NDU är dock mer rakt på sak:

NDU anser att alla människor får ägna sig åt vilka aktiviteter som helst så länge de inte skadar någon annan. Vi hyser inte heller något agg emot homosexuella utan anser att de svenskar som lider av psykiska störningar bör få tillgång till professionell hjälp och bör behandlas med samma respekt som alla andra.