Du läser just nu gratis innehåll

Ditt stöd hjälper oss bekämpa rasism och främja demokrati genom granskning och kunskapsspridning.

Nytt på Expo.se

Ett nyhetsflöde
Vår tidigare uppdelning av nyheter i inrikes, utrikes och notiser är borttagen. Nu har vi ett nyhetsflöde. Det betyder inte att utrikesbevakningen försvinner. Den blir bara, precis som resten av vår bevakning, lättare att hänga med i.

Mer analys
Det syns inte direkt i den nya formen, men nyhetssajten Expo.se kommer i mycket större grad än tidigare ge er analyser och kommentarer. Expo.se har landets främsta experter på rasism och främlingsfientlighet, det kommer vi att ta vara på.

Nya teman
Det som tidigare hette researchpaket har döpts om till teman. De är nu mer lättöverskådliga och innehållsrika. Idag har vi fyra teman, de kommer att bli fler. Här kommer vi samla intressanta och läsvärda artiklar om fenomen och grupper som vi tror att ni vill läsa mer om.

Ämnen
Från och med nu kommer alla artiklar att taggas. De olika taggarna kallar vi ämnen. De går att hitta i vår ämneslista. På så sätt blir det enklare att hitta i vårt stora artikelarkiv. Vi samlar helt enkelt artiklarna åt dig.

Tidningsarkiv
Vårt tidigare tidningsarkiv har uppdaterats. Leta bland gamla nummer och läs om vad Expo skrev om för fem år sedan. Är du nyfiken på tidskriften går det att läsa ännu mer om den i vår utökade presentation av tidskriftens historia och verksamhet i dag. http://www.expo.se/2010/tidskriften-expo_3516.html

Bilder
Nyheter är inte bara texter. På nya Expo.se kommer bilderna få betydligt större utrymme än tidigare.

I fokus
Det händer mycket i den värld vi bevakar. För den som vill ha en snabbguide kan man nu ta en titt på "I fokus". Där listar vi de ämnen eller artiklar som vi anser vara viktigast just nu.

Expo.se – en av del stiftelsen Expos webbportal
På nya Expo.se försvinner alla delar som inte har med Expos publicistiska arbete att göra. I stället går det att klicka sig vidare till stiftelsens övriga verksamheter via menyn i toppen av sidan. Under nästa år kommer dessutom Expo research och stiftelsen Expo hamna där. Till dess kan du läsa om deras verksamhet på Expo.se

Kom gärna med synpunkter på den nya sajten.