Du läser just nu gratis innehåll

Ditt stöd hjälper oss bekämpa rasism och främja demokrati genom granskning och kunskapsspridning.

Du kommer jobba nära vd, ekonomichef och enhetsansvariga och ha en nära dialog med övrig personal.I arbetsuppgifterna ingår: 

- HR-frågor såsom medarbetarsamtal, arbetsmiljöansvar och lönesamtal.

- Planering, uppföljning och samordning av verksamhetens olika delar samt leda, planera och dokumentera ledningsgruppsmöten.

- Ansvar för projektledning, planering och genomförande av Expos utåtriktade verksamhet, tex Bokmässan, Almedalen, evenemang och träffar för ideella mm.

- Ansvara för upphandling av externa tjänster.

- Ansvara för stiftelsens externa kommunikation samt förmedling av pressförfrågningar till stiftelsen. Stiftelsen har för tillfället 11 anställda. Vi är en liten organisation med ambitioner att växa. Och hoppas att du vill vara med på den resan. Ditt ansvar är att få personalen att känna delaktighet i en slimmad, engagerad och effektiv organisation. Du kommer att vara spindeln i nätet på kontoret och i vår utåtriktade verksamhet och behöver kunna planera, driva och följa upp projekt under ibland stressiga förhållanden. Tidigare erfarenhet av arbetsledning och projektledning och kunskap inom arbetsrätt och personalfrågor är ett krav. Det är också meriterade med erfarenhet från arbete inom mediabranschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobbat på en idéburen organisation. 


Sista ansökningsdag 9 januari 2017.

För frågor kontakta
Daniel Poohl, 08 400 219 61
[email protected]