Du läser just nu gratis innehåll

Ditt stöd hjälper oss bekämpa rasism och främja demokrati genom granskning och kunskapsspridning.

- Det är förjävligt att man anser sig stå över rättsväsendet som friat mig i både tingsrätten och hovrätten. Jag hade ett helvete med att klara mig igenom rättegångarna och tänkte på det nästan varje dag. Det har tagit lång tid att bearbetat, men nu dras allt upp igen. Det är en stor klump i magen, säger Nilsson

Det var efter att LRF nekat Sverigedemokraterna att delta i en mellanvalsdebatt om jordbruks- och livsmedelsfrågor som Avpixlat hängde ut Håkan Nilsson med namn och bild. På bilden har Avpixlat även lagt till en hand med texten:

"Jag gillar att slå kvinnor och plåga djur"

LRF nekade Sverigedemokraterna att delta i debatten efertsom man ansåg att SD inte delade samma värdegrund som LRF. Ordföranden som nu hängs ut säger till Expo Idag att han aldrig deltog i den beslutsprocess som kom fram till att Sverigedemokraterna skulle nekas.

-Jag har bara kommunicerat LRF:s beslut och talat om på vilka grunder man nekat Sverigedemokraterna. Själva beslutet fattades ovanför mitt huvud.

Nilsson funderar nu på att polisanmäla Avpixlat, men säger att han är orolig över vad en anmälan kan få för konsekvenser.

Det är inte första gången Avpixlat hänger ut människor. SVT:s 14-årig Lucia hängdes ut på sajten. Även en annan ung kvinna som blivit sexuellt utnyttjad har tidigare hängts ut. Sajten publicerade en video på övergreppet där man kunde se hennes ansikte.

Texten om lucian ändrades i efterhand och videon på den unga kvinnan togs bort efter massiv kritik.