Hängdes ut på hatsajt: Det är förjävligt

Sajten kan polisanmälas. Efter att Sverigedemokraterna nekats av LRF att delta i debatt hängde hatsajten Avpixlat ut LRF:s regionsordförande och skrev att han gillar att plåga djur och misshandla kvinnor, trots att han friats från anklagelserna.

SD-politiker åtalas för misshandel

”Minns inte händelsen”. En lokalpolitiker för Sverigedemokraterna i Uppland åtalas för två fall av misshandel.

Invandrare beskrivs som lögnare på lokal SD-sajt

Hänvisar till åsiktsfriheten. På Sverigedemokraterna i Älmhults hemsida har en artikel publicerats där invandrade personer från Mellanöstern och Afrika beskrivs som lögnare och kriminella.

SD-politiker: Homosexuella har avloppssex

Grov homofobisk retorik. Sverigedemokraten Willy Christiansson menar att homosexualitet är onaturligt och att homosexuella har "avloppssex".

Öppnar för demonstration med högerextremister

”Visar enad front” Tryckfrihetssällskapets facebookgrupp har snabbt blivit en plattform för högerextremister. Föreningens grundare Ingrid Carlqvist säger att hon värnar den fria debatten och inte kan ta ansvar för vad andra skriver, men en granskning som Expo.se har gjort visar att hon själv sprider främlingsfientliga åsikter.

Expo Wiki

Accelerationism

Politisk idéströmning med målet att genom attentat eskalera samhällets inneboende konflikter till den punkt att demokratin kollapsar så att en ny samhällsordning kan byggas i ruinerna.

Få obegränsad tillgång till Expo Lär dig mer

Prenumerera nu