Du läser just nu gratis innehåll

Ditt stöd hjälper oss bekämpa rasism och främja demokrati genom granskning och kunskapsspridning.

Till Expo.se har Ingrid Carlqvist tidigare sagt att det inte är tillåtet att ljuga, förtala eller sprida hatpropaganda i föreningens facebookgrupp. Parodoxalt nog tillåts spridandet av Förintelseförnekelse. Ingrid Carlqvist menar att även sådana påståenden är viktiga för debatten och hon bedyrar att de bemöts med mothugg och fakta. Men i facebookgruppen uppger Carlqvist att hon kan tänka sig att manifestera med högerextremister. Daniel Spansk, numera medlem i nazistiska Svenskarnas parti, frågade Carlqvist på Tryckfrihetssällskapets facebook-forum om de tillsammans "trots stor distans mellan åsikter och politiska ståndpunkter kan agera med enad front gentemot de som kollektivt klumpar ihop oss som rättshaverister". Hon svarade då att det inte är någon dum idé att göra en manifestation för det fria ordet. "Att visa att vi är några stycken som står ut med varandra trots att vi tycker diametralt olika – och ändå står upp för varandras rätt att tycka som vi gör".

En granskning av Expo.se visar att Ingrid Carlqvist inte sällan är med och debatterar på Facebook. Hon har flera gånger gått ut hårt mot vissa invandrargrupper. I ett inlägg kopplar hon ihop våldtäkter med invandrare.

"Och för varje år som går stiger antalet anmälda våldtäkter […] Men vi ska fortsätta att utan urskiljning ta in våldsamma och kvinnoföraktande män från länder från Afghanistan och låtsas att de blir precis likadana som vi i samma ögonblick de sätter sin fot på svensk mark", skriver hon.

Ingrid Carlqvist återkommer ofta till att hon anser att debatten om invandringen har tystats ner. Inte ens att fördöma våldtäkt är tillåtet i den politiskt korrekta världen, enligt henne.

"… För det är ju rasistiskt att säga åt någon att du inte får våldta kvinnor i Sverige", skriver hon.

För ett par veckor sedan startade en hatstorm på internet, framförallt på högerextrema sajter, mot journalisten Lisa Magnusson. På Twitter skrev en ledande person inom Svenska motståndsrörelsen att han hoppas att hon blir våldtagen.

En kommentar som Ingrid Carlqvist tog upp på Twitter.

"Att önska att Lisa M blir våldtagen är dumt, men hur kan hon inte förstå reaktionerna? Hon försvarar en vedervärdig typ."

Så sent som i onsdags beklagade sig dock Ingrid Carlqvist på ett av Tryckfrihetssällskapets seminarium över hur hon själv behandlas av medier på grund av att hon lyfter "obekväma" frågor.

När Expo.se sökte Ingrid Carlqvist för en kommentar, meddelade hon att hon inte vill svara på några frågor förutom de som rör sharia och dess påverkan på Sverige.