Du läser just nu gratis innehåll

Ditt stöd hjälper oss bekämpa rasism och främja demokrati genom granskning och kunskapsspridning.

29-årig man från Stockholm. En av gruppens administratörer. Har bjudit in minst 166 personer. Förekommer i över 14 avsnitt i belastningsregistret. Bland annat är han dömd för sex fall av misshandel, varav två är grova, fem fall av narkotikabrott, två gånger för vapenbrott och ett fall av hets mot folkgrupp. Har suttit häktad för mordförsök men friades. Fotbollshuligan, har inga direkta nazistkopplingar. En av initiativtagarna till gruppen.

30-årig man från Stockholm. Har bjudit in minst 37 personer. Dömd för bland annat fyra fall av narkotikabrott, misshandel och vapenbrott.

29-årig man från Stockholm. Startade gruppen, har bjudit in minst elva personer. Dömd för bland annat grov rattfylla och ofredande.

28-årig man från Stockholm. Har bjudit in minst 13 st. Förekommer i över åtta avsnitt i belastningsregistret, bland annat tre fall av misshandel, vapenbrott och försök till våld mot tjänsteman.

27-årig man från Gävle. Är väldigt aktiv på i gruppen. Dömd för bland annat misshandel och vapenbrott. Var tidigare medlem i Nationalsocialistisk Front.

25-årig man från Tierp. Har bjudit in minst 16 personer. Förekommer i över sex avsnitt i belastningsregistret, bland annat grov misshandel, vapenbrott, brott mot knivlagen. Är är ledande i nazistiska Svenskarnas parti i Uppland.

23-årig man från Stockholm. Har bjudit in minst elva personer. Dömd för misshandel.

21-årig man från Stockholm. Har bjudit in minst 44 personer. Dömd för våld mot tjänsteman och är åtalad för ett liknande mål som ännu inte är avgjort.

26-årig man från Luleå. Har bjudit in minst 35 personer. Dömd för bland annat sex fall av misshandel. Aktivist för nazistiska Svenska motståndsrörelsen.

34-årig man från Ljungby. Har bjudit in minst 12 personer. Dömd för bland annat misshandel, brott mot knivlagen och hets mot folkgrupp. Har en gedigen nazistiska bakgrund i Nationalsocialistisk Front, Blood and Honour, Svenska motståndsrörelsen.

19-årig man från Stockholm. Har bjudit in minst åtta personer. Dömd för misshandel, olaga hot och hets mot folkgrupp. Var närvarande vid och tidigare misstänkt för mordet på Joakim Karlsson i september förra året. Har kopplingar till Svenska motståndsrörelsen. Greps enligt egen utsago fredagen den 24 maj i samband med "medborgargardets" aktion.

36-årig man från Sundbyberg. Har bjudit in två personer. Har en drivande roll på forumet. Säger sig ha samlat 20-30 personer. Var enligt egen utsago bland de gripna i Tumba den 24 maj. Är tidigare dömd för bland annat våldsamt upplopp, olaga hot och skadegörelse. Aktivist för Svenskarnas parti och har tidigare varit aktiv i Svenska motståndsrörelsen.

24-årig man från Skåne. Har bjudit in minst fem personer och har haft en samordnande roll i gruppen. Har en hög position i Svenskarnas parti. Utreds för hets mot folkgrupp.