Du läser just nu gratis innehåll

Ditt stöd hjälper oss bekämpa rasism och främja demokrati genom granskning och kunskapsspridning.

Mannen som gav oss teorin om att världen styrs av rymdödlor, brittiske foliehatten David Icke, har levererat sin syn på vaccinprogrammen mot covid-19. Idéer som fått spridning inom den svenska konspirationstroende gruppen.

Icke menar att en ”global kult” sedan det forntida Egyptens dagar, eller ännu tidigare, har arbetat för att kontrollera människan och världen. Det är en kult som påstås agera via en mängd dolda och öppna sammanslutningar – i princip alla institutioner, grupper och personer med makt.

Manipulation via masskommunikation har varit ett mödosamt verktyg för kulten att kontrollera mänskligheten. Men nu ska man alltså ha hittat en smidigare lösning.

Med hjälp av nanoteknik, ”lögnen om corona” och vaccinprogram så injiceras vi med en substans som kopplar upp oss mot det digitala molnet. Successivt ersätts vårt medvetande med artificiell intelligens – och vips så kan kulten styra dina tankar. Praktiskt och enkelt!

Enligt Icke så gör vaccinet även kvinnor sterila. Men det är enligt plan, för kulten behöver ingen reproduktion, då vi inte längre behöver kvinnor och män – utan endast könlösa robotar. Det är nämligen ingen slump att det finns ”så många dragqueens” menar Icke.

Vid det här laget förstår ni nog vilka som ligger bakom även detta ”fenomen”. Men du undrar kanske varför? Jo, kulten vill göra barnen könsförvirrade. Enligt den transfoba teorin så handlar  transsexualitet egentligen om att driva mänskligheten mot att inte ha något kön alls.

Artikeln har tidigare publicerats i Expo #4-2021. Läs mer om numret här.