Du läser just nu gratis innehåll

Ditt stöd hjälper oss bekämpa rasism och främja demokrati genom granskning och kunskapsspridning.

På sin Facebook-sida skriver hon nu att hon har "förståelse och högt i tak när det det handlar om folk (högerextrema?) som uppmanar till våld eftersom jag verkligen förstår var den frustrationen kommer ifrån"

"På ett sätt så tycker jag det är ett sundhetstecken att svenskar blir så pass förbannade att de uppmanar till 'våld' efter allt vi har blivit utsatta för", fortsätter hon i en kommentar.

I ett annat inlägg på Facebook skriver Manners gillande om en man som i full fart kör över demonstranter som på grund av de historiska massmorden och förtrycket av amerikanska urinvånare protesterar mot firandet av Christopher Columbus dagen . "Så kan det gå (när instant-karma funkar som det ska):", skriver hon till klippet "Man Runs over Abolish KKKolumbus day protesters".

Jenny Manners har tidigare uppmärksammats för att hon gett stöd till samarbete med nazistiska Nordiska Motståndsrörelsen

Nordiska motståndsrörelsen har tidigare trakasserat politiker som sitter i Haninge kommunfullmäktige. I april i år dumpade aktivister från nazistorganisationen skräp vid hemmet hos kommunstyrelsens ordförande med motiveringen: "Som tack för det avskräde som släpps in i landet och kommunen.

Expo har sökt Jenny Manners för en kommentar, men inte lyckats nå henne.