Sverigedemokraterna tappar fler ledamöter

Publicerad 2007-04-03 11:25

Sverigedemokraterna förlorar sin representation i Nordanstigs fullmäktige sedan ledamoten Johanna Karlsson avsagt sig uppdraget.

Johanna Karlsson har uppgett personliga skäl för sitt avhopp, skriver Sundsvalls tidning. Avhoppet innebär att Sverigedemokraterna kommer få en tom stol i fullmäktige. Partiet kommer även att förlora det kommunala partistödet då det saknas en partiföreträdare i kommunen.

För en tid sedan meddelade även Ronny Lind och Uno Johansson att de lämnar Sverigedemokraterna för att bli politiska vildar i fullmäktige i Falköping. Lind och Johansson har after avhoppat sagt att de ska bilda ett nytt parti, Falköpings framtid. Sedan valet 2006 har Sverigedemokraterna tappat företrädare på ett antal orter.

Facebookhärvan

Expos ideella reporter Morgan Finnsiö i Aftonbladet TV om Cambridge Analytica.